O nama

Naša
Misija
Naša beauty klinika je mesto gde smo za svaku uslugu birale najkvalitetnije brendove prirodne kozmetike i sirovina koje koristimo tokom naših tretmana.
Za koju god uslugu da se opredelite u našoj klinici, možete biti sigurne da će vremenom vaše telo početi da vam se zahvaljuje i oporavlja od svega što je godinama izlagano jakim i štetnim supstancama.
Zdravo od
Ninia
Moje ime je Nina Raković i ja sam glavni master NINIA Beauty klinike i osnivač NIA Beauty brenda prirodne kozmetike.

Veliki sam zaljubljenik u prirodnu lepotu žene koju svaka od nas nosi i baš je to ono što promovišem i ističem kroz svoj rad već 5 godina unazad.

Upravo kroz svoj rad sam imala prilike da se susretnem sa ogromnim brojem očajnih i nezadovoljnih žena koje su se prepustile velikom broju tretmana koji nose razni trendovi danas. Vremenom su sve one počele da upadaju u odredjeni, jedan isti kalup a da se udaljavaju od sebe i svoje prirodne lepote.

Kroz razna istraživanja, edukacije i usavršavanja sam počela da sklapam kockice i uspela da na najprirodniji mogući način pružim ženama ono što su izgubile koristeći se neprirodnim metodama.

Moja uža specijalnost su obrve i trepavice i iz tog razloga bih volela da im dam na značaju i naglasim da su one DAR OD BOGA! Svima je jasno da je njihova uloga da budu prirodna zaštita za najosetljiviji organ na našem telu, a to su OČI i prvenstveno zbog toga ih treba negovati, a ne uništavati.

Moje klijentkinje danas imaju bujne prirodne obrve i trepavice i svakodnevno od njih dobijam veliki broj poruka i poziva prepunih lepih reči i zahvalnosti jer se sve one vraćaju sebi, ponovo se zaljubljuju u sebe i svoju prirodnu lepotu.

Ono što volim da kažem je da su OČI OGLEDALO DUŠE A OBRVE SU RAM TOG OGLEDALA. Kada pogledamo ženu prvo vidimo njene obrve i jako je bitno kako te obrve izgledaju i koliko su negovane jer isto kako pamti koža tako pamti i dlaka.

Prirodna nega samog lica i dlake dovodi do tog savršenog prirodnog izgleda kom sve mi težimo.
NIA beauty paleta proizvoda od 100% prirodnih i što je najbitnije organskih sastojaka , su upravo kruna mog višegodišnjeg rada i posvećenosti prirodnoj lepoti žene.