Henna Spa Tretman

  • 14/05/2021

Henna Spa tretman je pravi luksuz za vaše obrve i trepavice. Pored toga što vam pruža potpuni ugođaj tokom same pripreme, ovim zdravim tretmanom dobijate svežinu i boju za narednih 5-6 nedelja.

Henna Spa tretman se deli na dva tretmana:

  • Henna Brow Spa
  • Henna Lash

Svaki segment ovog tretmana osmišljen je tako da maksimalno pozitivno utiče na vas, kao i da vam pruži osećaj ispunjenosti i zadovoljstva.

Tokom Henna Brow Spa tretmana, pre postupka farbanja, prvo pripremamo kožu i dlaku nežnim pilingom od algi i opuštajućom masažom.

Nakon pripreme i opuštanja, mešamo boju sa ružinom vodicom koja deluje blago umirujuće na sva vaša čula i čini vas zadovoljnijom i ispunjenijom ženom.

Postoji 5 nijansi kane (boje koja je potpuno prirodna), tako da boja i podton u potpunosti odgovaraju boji vaše kose i tenu.

Danas obrve nisu samo trend koji se brzo razvija, već su i deo svakodnevnog imidža. Ovaj tretman učiniće vas lepšom i zadovoljnijom u svakom trenutku. Bilo da je u pitanju jutarnji izgled dok pijete prvu kafu bez grama šminke, ili se spremate za večernji izgled  koji zahteva od vas da nabacite makar malo šminke i ostvarite željeni prirodni izgled.

Henna Brow Spa će vam pružiti baš sve ono što je navedeno!

Postoje razne usluge kojima je cilj transformacija ove važne tačke lica: oblikovanje i nijansiranje obrva obojivačem ili kanom, microblading, puder obrve, šminkanje obrva i mnoge druge.

Henna Spa tretman je prešao postojeći spektar usluga i u jednom tretmanu razvila inovativnu tehniku SPA nege i nijansiranja obrva sa efektom najprirodnije tetovaže.

Henna nijansa pomaže da obrve postanu izražajnije, prikrivajući praznine, a spa nega omogućava postizanje maksimalnog rezultata nijansiranja. Tačnije, čini da efekat tretmana traje duže, kao i da ojača i zaštiti dlaku i kožu.

Uz Henna Spa tretman možete da uključite i tretmane Magnetic Brow i/ili Magnetic Lash što je dobitna kombinacija!