BLOOM 44 Lips Treatment

  • 09/11/2022

Bloom 44 Lips Treatment je revolucionarni tretman zasnovan na najboljoj nezi usana. Ovaj dermokozmetički tretman (gel filer) baziran je na naučno formulisanoj mešavini 4 tipa hijaluronske kiseline za četvorostruko dejstvo u borbi protiv znakova starenja. Senzualne, jedre, pune, savršeno oblikovane usne su simbol ženstvenosti i ženske lepote. Tretmanom se hidrira i neguje koža usana iznutra i povećava volumen usana na prirodan način.

Tretman sadrži jako visok procenat različitih tipova hijaluronske kiseline sa različitom strukturom i molekulskim masama od kojih svaka donosi mnoštvo benefita u nezi usana:

  • Formiraju zaštitni film na površini kože
  • Jačaju barijernu funkciju kože
  • Štite tkivo kože od štetnih uticaja spoljašnje sredine (zagađenja, UV zračenja)
  • Intezivno hidriraju (24h hidratacije), dajući usnama efekat duboke hidratacije
  • Pružaju mogućnost prodiranja čak i u dublje slojeve kože, vraćajući joj elastičnost i jedrinu
  • Omogućavaju prirodno povećanje volumena usnama
  • Izuzetan anti-age efekat

Kroz ceo BLOOM 44 tretman i NIA BLOOM kolekciju vas prati miris kašmira koji daje potpunu ekskluzivnost ženskoj prirodnoj lepoti i stavu.

Tretmanom vraćamo senzualnost vašim usnama, kako onima koje su tretirane raznim metodama, tako i onima koje to nisu, što znači da je BLOOM 44 tretman apsolutno namenjen svima.

prodiranje BLOOM 44 hijalurona u kožu
Prodiranje BLOOM 44 hijalurona u kožu

Nakon tretmana prati vas efekat baršunastih, purpurnih, plišanih i mekanih usana. Izgled usana ima veliki uticaj na estetsku percepciju ženskog lica. Negovane, pune i dobro definisane usne daju osećaj mladosti, zdravlja i privlačnosti. Usne jesu simbol ženske lepote,  ali i ogledalo našeg zdravlja. Nažalost, danas je nega i zaštita usana zapostavljena u poređenju  sa negom kože lica, tela ili negom kose.

Da li ste svesni činjenice da usne stare?

Koliko često vam se dešava da su vam usne ispucale, suve, smežurane, bez sjaja, beživotne sa onim linijima koje ne izgledaju, složićete se, nimalo lepo?

Veličina i oblik usana su genetski određeni, ali se sa godinama se stanjuju i se javljaju bore na i oko usana.  Postepeno se gubi elastičnosti i volumen i sve to zbog smanjenog udela hijaluronske kiseline i kolagena u organizmu. Prvi znaci starenja se prvo pojave na usnama (u 90% slučajeva već od dvadesete godine). To zaista zvuči da je jako rano, ali je činjenica da je to nužni prirodni proces. Slično drugim crtama lica na koje utiče proces starenja, ostarele usne postaju tanke i ravne i zbog toga izgledaju manje privlačno i beživotno.

 Važno je napomenuti da je koža usana drugačije strukture od ostatka kože, znatno je tanja i osetljivija. Koža usana ne sadrži znojne i lojne žlezde, koje su inače zadužene za stvaranje prirodne masnoće i elastičnosti. To znači da usne gotovo nemaju hidrolipidni sloj, što isključuje sve zaštitne mehanizme koje ima naša koža.

Oblizivanje usana često dovodi do sušenja usana zbog enzima koje sadrži pljuvačka. Upravo zato, ovaj prirodni proces negativno utiče na izgled i kvalitet kože usana.

Nega usana je jednako važna kao i briga za ostatak vaše koze.Međutim, usne traže posebnu negu i dodatnu hidrataciju. Pravilna nega usana pomaže u održavanju opšteg zdravlja vaše kože usana, kao i njihovog idealnog izgleda.

Uz Bloom 44 tretman neophodno je koristiti NIA BLOOM proizvode! 

BLOOM kolekcija je dizajnirana da efikasno štiti i poboljšava teksturu i stanje usana, da poveća punoću i volumen usana pružajući im mlađi izgled na potpuno prirodan način.

Proizvodi BLOOM kolekcije kombinuju okluzivne agense, humektante i emolijanse za dugotrajnu hidrataciju i mekoću. U nastavku vam objašnjavamo šta predstavljaju ovi izuzetno važni sastojci:

OKLUZIVNI AGENSI

Efikasni okluzivni agensi deluju tako što minimiziraju gubitak vode formirajući zaštitini sloj koji se nalazi na površini kože. Takođe, pomažu u smanjenju iritacije i mogu da zaštite povrede dok zarastaju. Osim prirodnih voskova i biljnih ulja BLOOM kolekcija je formulisana sa moćnim okluzivima koji se do sada nisu koristili na našim prostorima.

EMOLIJENSI

Druga klasa sastojaka koji pomažu izgledu vaših usana su emolijensi, supstance koje omekšavaju gornje slojeve kože. Pošto usne ne mogu direktno da proizvode sopstveni sebum, emolijentni sastojci u nezi usana su ključni za održavanje meke, glatke i zdrave barijere kože.

BLOOM 44 Lips Treatment

BLOOM 44 Lips Treatment
HUMEKTANSI (HIJALURONSKA KISELINA, GLICEROL…)

Pomažu u zadržavanju vode tako što je zapravo uvlače u ćelije. U stanju su i da vežu molekule vode unutar kože tako da ne mogu tako lako da ispare.

STEVIOSIDE (TAJNI AGENT BLOOM KOLEKCIJE)

Ono što posebno karakteriše BLOOM kolekciju je slatki 100% prirodni i organski sastojak stevioside. Ovaj sastojak je prvi put korišćen na našim prostorima, isključivo za proizvodnju NIA BLOOM proizvoda. Deluje tako što prevenira kontrakciju mišića i formiranje finih linija i bora. Jako brzo i efikasno deluje. Rezultati su vidljivi već nakon 7 dana.

PRIUŠTITE LUKSUZ VAŠIM USNAMA

Prepustite se BLOOM 44 tretmanu i NIA BLOOM proizvodima i uvek ćete biti primećene zato što ste, pre svega, negovane.

BLOOM 44 Lips Treatment