Magnetic Combo

  • 17/10/2021

Ako želite da imate definisan i negovan izgled obrva i trepavica, ali ne želite da se odreknete prirodnosti, mi imamo rešenje za vas.

Magnetic Lash i Magnetic Brow, dva tretmana zajedno, odnosno Magnetic Combo tretman je sve što vam je potrebno. Tretman Magnetic Combo traje jedan sat i dvadeset minuta i obezbediće vam prefinjen, uredan, a u isto vreme i prirodan izgled.

Bez šminke i bilo kakvog efekta nakon tretmana uočićete:

  • Zategnut očni kapak
  • Odmoran pogled
  • Istaknuto oko
  • Potpunu svežinu

Uverićete se da je Magnetic Combo najbolji tretman za negovane i guste obrve i trepavice. Naši tretmani su prirodni, neinvazivni i nema neželjenih efekata na koži. Megnetic Combo tretman obrva i trepavica slobodno mogu raditi trudnice, dojilje, kao i dame koje su ranije tetovirale obrve ili radile puder obrve, microblanding…

Tretmanom Magnetic Brow obrve će dobiti punoću i definiciju, a tretmanom Magnetic Lash postižemo volumen i podizanje trepavica. Magnetic Combo tretman koji podrazumeva oba  tretmana naglasiće vašu lepotu i učiniti pogled zavodljivijim. Nakon tretmana Magnetic Combo preporučujemo korišćenje našeg ALMOND BOOSTY ulja. Ovo ulje hrani, hidrira i regeneriše dlačice obrva i trepavica. Osim toga može vam poslužiti i kao savršeno sredstvo za uklanjanje šminke oko očiju.