Magnetic Brow

  • 16/05/2021

Najpoželjnije obrve trenutno su one prirodne, guste, uredne i začešljane u pravcu koji najlepše opisuje vašu konturu lica. Pomoću naših tretmana i vi ćete imati obrve kao iz editorijala i modnih časopisa. Takve obrve je nažalost teško postići trajnom šminkom, a da pritom efekat koji se dobije ne bude neprirodan i veštački.

Potreba za punim, prirodnim i urednim obrvama je konstantna, posebno za one dame koje ne mogu da se pohvale darom prirode.

Magnetic Brow je takođe najbolje rešenje ukoliko imate dlačice koje lako štrče, dlačice koje su neposlušne, a želite sređen, ispoliran i uredan izgled obrva u svakom momentu. Pomoću ovog tretmana svaka dlaka će biti na svom mestu, dajući vam pefektan izgled.

Tretmani za obrve koji svakodnevno privlače vašu pažnju su bezbrojni, a jedan od najprirodnijih i zasigurno najpopularnijih je naš tretman, Magnetic Brow.

Ovim tretmanom obrvama dajemo punoću i definiciju, a u isto vreme pospešujemo gustinu i rast uspavanog folikula dlake.

Tretman je neinvazivan i nema neželjene efekte. Sve se radi na prirodnoj bazi i akcenat je na prirodnom izgledu koji ne ostavlja nikakve posledice na vašoj koži.

Na samom početku tretmana pružamo vam potpuni ugođaj:

  • Najpre kožu i dlaku pripremamo masažom i pokretanjem cirkulacije obrva sa prirodnim pilingom od algi.
  • U toku tretmana oblikujemo vaše obrve, zatim usmeravamo dlaku u željeni pravac prema konturi lica, čelu, očima, nosu.
  • Nakon toga dlaka se puni botoxom, keratinom, B i E vitaminima i kristalima.
  • Na kraju tretmana, po želji klijenta, obrve se mogu farbati kanom koju mešamo sa ružinom vodicom. Potpuno prilagođavamo nijansu prema boji vaše kože i kose.

Efekat Magnetic Brow tretmana – traje od 5 do 8 nedelja, dok sam tratman traje sat vremena i trideset minuta. Kada tretman uradite drugi put na tačno 5 nedelja, efekat nakon toga traje i do 3 meseca.

Tretman mogu da rade i trudnice i dojilje.

Sve devojke koje imaju bilo koji rad ispod obrva (microblading, puder obrve, tetovažu), takođe nesmetano mogu da rade Magnetic Brow. Obrve će izgledati još lepše jer konačno ovim efektom prvo dođe dlaka do izražaja pa tek onda rad ispod. Tačnije, u tom slučaju rad koji je ispod daje efekat blagog podtona.

Ko ne može da radi Magnetic Brow tretman?

* Onaj ko nema obrve (potpuno bez dlačica) – U tom slučaju je poželjno da dođete na konsulatciju kod nas i sledite naše preporuke za postizanje rasta i gustine. Poželjno je da radite naš Exclusive tretman i koristite naš buster za rast Almond Boosty.

* Skraćivane (šišane obrve). U tom slučaju je potrebno sačekati ciklus rasta obrva, da izraste dlaka.

Na Magnetic Brow tretman je potrebno doći sa obrvama koje nisu šišane barem 2 nedelje. Ovo nam je jako važno kako bi mogli da izvučemo maksimum iz vaših obrva. Dođite bez brige jer sve nepravilnosti mi sredimo na tretmanu.

U isto vreme možete da zakažete dva tretmana i Magnetic Brow i Magnetic Lash. To je poseban paket koji smo nazvali Magnetic Combo pomoću koga ćete imati definisan i negovan, prirodni izgled obrva i trepavica.

Savet +

Naša preporuka je da Almond Boosty uvrstite u svoju rutinu nege nakon tretmana Magnetic brow, Magnetic Lash i Magnetic Combo.