Shop

Almond Boosty

Ulje za rast, negu i zaštitu obrva i trepavica. 

Nerafinisano, hladno ceđeno ulje slatkog badema organskog porekla bogato je esencijalnim masnim kiselinama…

 

Original price was: 5,950.00RSD.Current price is: 5,200.00RSD.

Nema na zalihama

Kategorija:

Nerafinisano, hladno ceđeno ulje slatkog badema organskog porekla bogato je esencijalnim masnim kiselinama, mineralima, proteinima i vitaminima (A, D, B, E). Dobijeno je prirodnim postupkom, hladnim ceđenjem/presovanjem na hladno sirovog semena slatkog badema, što omogućava maksimalno očuvanje svih hranljivih sastojaka koji blagotvorno deluju na obrve i trepavice.

Hrani, hidrira i regeneriše dlačice obrva i trepavica. Štiti dlačice obrva i trepavica od oštećenja i lomljenja formirajući tanak zaštitni film oko svake dlačice. Normalizuje cirkulaciju krvi u područiju rasta dlake i poboljsava rast zdravih trepavica i obrva. Ulje razvija efekat vlaženja dajući prirodni sjaj i blistavost dlačicama trepavica i obrva. Obrve i trepavice postaju gušće i bujnije. Zbog svoje lagane strukture lako se nanosi na trepavice i obrve, dobro se upija, ne ostavlja mastan trag i ne kida dlačice obrva i trepavica. Savršeno uklanja šminku bez začepljenja pora, pa se može koristiti i kao sredstvo za uklanjanje šminke oko očiju.

Sastojci/Ingredients (INCI):
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Organic), Tocopherol

Način upotrebe:

Tretman trepavica: Ulje nanositi u jutarnjim i večernjim satima. Pre nanošenja ulja dobro ukloniti šminku odgovarajućim sredstvom za čisćenje (prvenstveno deo oko očiju) i oprati mlakom vodom. Ulje naneti na četkicu (jednu kap) i potom primeniti ravnomerno na čiste i suve trepavice počevši od unutrašnjeg ruba oka (isto kao i maskaru), držeći oko zatvoreno. Ostaviti da stoji 30 min. Ne dozvoliti da ulje dospe u oči. Nakon toga dlačice obrisati suvim ubrusom. Ne ispirati vodom. Nakon upotrebe bočicu dobro zatvoriti.

Tretman obrva: Ulje nanositi u jutarnjim i večernjim satima. Ukloniti šminku odgovarajućim sredstvom za čišćenje i oprati mlakom vodom. Ulje naneti na čiste i suve obrve (jedna kap na jednu obrvu i jedna kap za drugu obrvu), lagano umasirati vrhovima prstiju (30-60 sekundi)i i ostaviti da stoji 2h. Nakon toga dlačice obrisati suvim ubrusom. Ne ispirati vodom. Nakon upotrebe bočicu dobro zatvoriti.

Učestalost upotrebe: svakodnevno, dva puta dnevno u toku 6-8 nedelja. Nakon toga napraviti pauzu mesec dana, a zatim se tretman može ponoviti.

Uklanjane šminke oko očiju: Navlažiti tufer toplom vodom, dodati 1-2 kapi ulja a zatim nežno preći preko gornjih i donjih kapaka.

Mere opreza:
  • Ulje nanositi samo na čiste obrve i trepavice.
  • U toku nanošenja ulja voditi računa da nijedna kap ne dospe u oko, zbog moguće iritacije.
  • Ne ostavljati ulje noću, da ne dospe u oči.
  • Nemojte ga koristiti ako ste alergični na badem.
Savet+

Naša preporuka je da Almond Boosty uvrstite u svoju rutinu nege nakon tretmana Magnetic Brow, Magnetic Lash i Thickener Brow Vitamin. Takodje, preporuka je da nakon nanošenja ulja, na obrve stavite providnu kuhinjsku foliju radi što bolje apsorpcije.

 Zapremina – 30ml