Tvoj vodič za negovane i guste obrve i trepavice!

  • 06/04/2023

Obrve su okvir za naše oči i umnogome utiču na ekspresiju lica i izražavanje emocija. Obrve i trepavice su veoma upečatljiv deo lica. Više od 70 % facijalnih ekspresija zavisi upravo od obrva. Samo pravom bojom i oblikom obrva možete naglasiti oči i pogled,  istaknuti prirodni izgled i izbrisati godine sa vašeg lica. Sa savršeno negovanim i oblikovanim obrvama i trepavicama izgledaćete mlađe, odmornije i svežije. Već neko vreme aktuelne su prirodne, guste, debele, začešljane obrve. Insistira se na što prirodnijem obliku obrva koji odgovara obliku lica, tenu, očima, boji kose… Korekcije i tretmani koje se rade treba samo da istaknu prirodnu lepotu.

Na društvenim platformama svakodnevno možemo videti upravo ovaj trend nazvan popularno „clean makeup look“. Sve više mu pribegavaju holivudske zvezde, čitava modna, kozmetička industrija kao i  show biznis. Prirodni izgled lica kome svi težimo moguć je samo uz prirodnu negu.

NIA beauty paleta proizvoda je nešto što je potrebno svakoj ženi koja želi savršeni izgled kože lica, usana, obrva i trepavica. Za negu obrva i trepavica od velike pomoći mogu biti prirodni preparati. Preporučujemo naše  ALMOND BOOSTY ulje za rast, negu i zaštitu obrva i trepavica.

Najbolji tretmani za negovane i guste obrve i trepavice!

Američki naučnici su sproveli temeljno istraživanje na temu šta najviše privlači pažnju muškaraca dok gledaju ženu. Rezultat su oči. Lepe privlačne oči podrazumevaju prirodne, uredne, lepe, negovane obrve i duge, guste trepavice. Genetika nam određuje kakav ćemo oblik, boju dužinu obrva imati, ali sama nega i obrva i trepavica zavisi od nas samih. Oblikovanje obrva i određivanje dužine je prva faza nege i podrazumeva se da to bude u skladu sa oblikom lica. Ne može isti oblik obrva biti na ovalnom i četvrtastom obliku lica. Tretmani koji obećavaju prirodni izgled obrva i trepavica su bezbrojni, ali treba birati najprirodnije, neinvazivne, koji ne ostavljaju nikakve neželjene efekte na koži. Trenutno najpopularniji tretman za negu obrva je definitivno naš proizvod –  Magnetic Brow.

Najbolji tretmani za negovane i guste obrve i trepavice!

Našim specijalizovanim Magnetic Brow tretmanom obrve će dobiti punoću i definiciju. Prvo se koža i dlaka pripremaju masažom pri kojoj se koristi prirodni piling od algi. Obrve se oblikuju, a dlaka usmerava prema konturama Vašeg lica. Posle toga, dlaka se puni botoksom, keratinom, vitaminima B i E i kristalima. Po želji klijenata ma kraju tretmana može se i odraditi farbanje obrva kanom koja se meša sa ružinom vodicom. Efekat nakon prvog tretmana Magnetic Brow je 5-8 nedelja, ali ako se tretman uradi ponovo posle pete nedelje rezultati se mogu potrajati i do 3 meseca. Naglašavamo da ovaj tretman slobodno mogu da rade i trudnice i dojilje, kao i devojke koje su ranije tetovirale obrve ili radile puder obrve, microblanding …

Naš specijalizovani  tretman Magnetic Lash kojim se postiže volumen i podizanje trepavica naglasiće vašu lepotu i učiniti pogled zavodljivijim. Trepavice imaju osim estetske ulogu, još važniji funkciju jer služe kao zaštitna barijera da razne čestice prašine i prljavštine ne dospeju iz vazduha do oka. Postupak je prirodan, bezbedan i u toku našeg  Magnetic Lash tretmana dlaka se puni botoksom, keratinom, vitaminima B i E. Botoks za trepavice predstavlja mešavinu aktivnih sastojaka poput ulja argana, badema, aminokiselina, proteina i ulje jojobe. Rezultati tretmana biće vidljivi 8-12 nedelja. Nikako ne zaboravite na redovnu negu obrva i trepavica posle naših  Magnetic Brow i Magnetic Lash tretmana. Jedan od najboljih proizvoda koji će vam u tome pomoći je naše ALMOND BOOSTY ulje dobijeno prirodnim postupkom. Osim što hrani, hidrira i regeneriše dlačice obrva i trepavica, savršeno uklanja šminku oko očiju.

#nega_obrva #nega_trepavica #magnetic_lash #magnetic_brow #almond_boosty