Bloom44 tretman za usne

  • 09/12/2022

Tretman BLOOM 44 i NIA BLOOM kolekcija proizvoda su nešto novo na tržištu kada je u pitanju nega usana i sve što vam je potrebno za zdrave, senzualne i zavodljive usne.

Ukoliko želite da na prirodan način povećate volumen usana i pritom im pružite najbolju moguću negu – na pravom ste mestu!

Bloom 44 tretman efikasno štiti i poboljšava teksturu vaših usana, daje im volumen, hidrira i pruža im mlađi izgled – i sve to na potpuno prirodan način!

 Punoća usana, mekoća, senzualnost i glatkoća usana su imperativ nege usana. Dama koja drži do nege lica, podjednako će pažnje usmeriti i na negu usana. 

Da li ste znali da muškarce na ženama najviše privlače senzualne, pune usne i da će pri prvom susretu, svaki muškarac u proseku 5 sekundi gledati u vaše usne? (ukoliko ste stavili crveni ruž pogled ka usnama zadržaće 7 sekundi). Zato i ne čudi prirodni impuls svake žene da ističe svoje usne.

Zašto je nega usana važna?

 Naše usne su stalno uposlene, njima pričamo, jedemo, smejemo se, ljubimo, prenosimo emocije… Zato nikada nemojte zanemariti negu usana. Usne su veoma osetljive, jer imaju više od milion različitih nervnih završetaka, a spoljni sloj kože na usnama je mnogo tanak i osetljiv. Usne nemaju ni znojne ni lojne žlezde zbog čega su sklone isušivanju i potrebna im je dodatna nega adekvatnim prirodnim proizvodima i pouzdanim tretmanima koji će vratiti senzualnost usnama.

Prvi znaci starenja usana mogu se javiti već oko 20. godine, primećuju se sitne borice na i oko usana, a kako godine prolaze usne se smanjuju i gube volumen. Razlog tome je i smenjenje količine hijaluronske kiseline i kolagena u organizmu koja takođe opada sa godinama. Zahvaljujući našem novom revolucionarnom i inovativnom tretmanu dobićete najbolju negu usana. Pravilna nega i pouzdani proizvodi pomoći će da vam  usne budu dovoljno hidrirane, poboljšaće teksturu, pružiti volumen i povećati punoću tako da na prirodan način usne zadržavaju mlađi izgled.

Tretman BLOOM 44 i NIA BLOOM kolekcija za dugotrajne efekte na Vašim usnama

BLOOM 44 je zapravo dermokozmetički tretman (gel filer) zasnovan na mešavini 4 tipa hijaluronske kiseline. Efikasan je u borbi protiv znakova starenja vaših usana i odličan je u hidriranju i nezi kože usana. Pritom dobijate volumen na potpuno prirodan način, a usne će biti svežije, senzualnije, podmlađene i dobro definisane, sve to uz jedinstveni miris kašmira. Proizvodi BLOOM kolekcije kombinuju okluzivne agense, humektante i emolijanse za dugotrajnu hidrataciju i mekoću.

Tretman BLOOM 44 je namenjen svima, postiže se izuzetan anti age efekat, a usnama pruža intenzivno hidriranje. Posle tretmana barijerna funkcija kože biće jača, a tkivo kože biće zaštićeno od svih negativnih spoljašnjih uticaja.

Nakon tretmana uključite naše proizvode za negu usana

Ponosni smo na našu BLOOM LIP kolekciju proizvoda. Isprobajte Lip Balm, Lip Mask, Lip Scrub, svi proizvodi su formulisani od 100% prirodnih i organskih sastojaka. Rezultati će biti vidljivi već nakon 7 dana. BLOOM SLEEPING MASK će takođe dati dugotrajne efekte, a naš BLOOM LIP SCRUB, šećerni piling za usne sa izuzetno pažljivo biranom formulacijom će formirati nežni zaštitni film na usnama.

Ono po čemu je BLOOM kolekcija potpuno jedinstvena je slatki 100 % prirodni i organski sastojak stevioside. Stevioside je zapravo prvi put korišćen na našim prostorima, isključivo za proizvodnju NIA BLOOM proizvoda.

Pravilna nega usana nije luksuz, već potreba, zato pružite vašim usnama negu kakvu zaslužuju, bićete zadovoljne i definitvno primećene.